Pilegrimsledens dag 3 juni 2018

Pilegrimsledens dag arrangeres for femte år på rad og i år markerer vi pilegrimsledens dag den 3 juni. Det blir vandringer i hver kommune.

Pilegrimsledens dag arrangeres første søndag i juni hvert år og i år er det den 3 juni. Det blir det femte året på rad at vi markerer at starten på en ny sesong med vandringer på pilegrimsleden er igang. I Gudbrandsdalen blir det vandringer i alle kommunene mellom Lillehammer og Dovre.

Pilegrimssenter Dale-Gudbrand er ansvarlig for arrangementet, men samarbeider med en rekke aktører med interesse i pilegrimsleden. Samarbeidspartnere er DNT, menighetene, kommunene og lag og foreninger. I Ringebu vil det være et samarbeid med MULTIKULTI og Ringebu læringssenter. Pilegrimssenteret vil sette opp transport på enkelte vandringer, til eller fra.

Vandringsprogram Gudbrandsdalen.

Sør-Ål: Vandring fra Sør-Ål kirke til Olavskilden Vandringsstart etter gudstjenesten.

Lillehammer: Vandring fra Lillehammer kirke til Fåberg med stopp i Sundgården. Vandringsstart etter gudstjenesten i Lillehammer kirke

Øyer: Vandring fra P-plass v/ Rindal til Borkerud. Servering på Borkerud. Vandringsstart kl 1300. Transport tilbake til Rindal.

Ringebu: 2 juni MULTIKULTI arrangement i Ringebu sentrum.

                 3 juniVandring fra Fåvang og den høye bro til Ringebu sentrum Start på P-Plass Fåvang/ Høye bro. Buss fra Mega, Ringebu kl 1200 Muligheter for å kjøpe kaffe i     Ringebu prestegard.

Sør-Fron: Gudstjeneste i Sør-Fron kirke kl 11. Vandring fra kirken kl 12 til Solbjør Vinstra via Skar. Muligheter for å kjøpe kaffe og kake i Skar. Transport fra Solbjør til Sør-Fron kirke.

Nord-Fron: Vandring fra Per Gynt huset kl.1300 til Kvam. Kvam kikre er åpen. Muligheter for å kjøpe middag på Sinclair i Kvam.  

For arrangementer i andre regioner se www.pilegrimsleden.no/activities